Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+
Græsk Frappe

Græsk Frappe

Har du nogensinde smagt en kold, skummende frappe på en varm sommerdag?

Hvis ikke, så er du altså gået glip af noget!

Frappe er en klassiker i Grækenland, hvor de lokale gerne nyder den et sted i solen sammen med venner og familie. Den kan fremstilles både sort, sød eller med mælk, så der er til enhver smag!
Tilberedningen er simpel, og du kan blive videoguidet step-by-step af Victor fra Elenas på vores Youtube kanal lige her.

Hvis du er mere til skriftlig instruktion, så læs med herunder!


Ingredienserne er få, og de kan alle købes på vores på vores hjemmeside.
Alt efter ønske og smagsløg kan den laves som en ”Sketos” (sort kaffe), ”Metrios” som er mellem sød, eller den helt søde ”Glykos” version som vil glæde enhver sukkergris.
Tilføjer du NOYNOY koncentreret mælk vil du have lavet en ”Me gala”, som betyder ”med mælk”.

Sidst, men ikke mindst kan du lave en koffeinfri version med NESCAFE Frappe koffeinfri instant kaffe. Dette er hermed din undskyldning for at slubre den lækre cremede kaffe på alle tidspunkter af døgnet!
 
Ingredienser:

NESCAFE Frappe 
Sukker
NOYNOY Koncentreret mælk
Koldt vand
Isterninger

Tilberedning:

  1. Start med at tilføje den ønskede mængde NESCAFE Frappe kaffe, 1-4 tsk alt efter styrke og størrelse på serveringsglas. Hvis du ønsker en sød version, tilføjes sukker også her.

    Tip: For medium sød (metrios) skal der ligeså meget sukker som NESCAFE Frappe kaffe, og for ekstra sød (glykos) skal der dobbelt så meget sukker i som NESCAFE Frappe kaffe.
  2. Hæld nu ca. 1 dl koldt vand i, eller bare så det dækker det tørre, og skum op med en mælkeskummer. Hvis du ikke har sådan en, kan en blender eller en cocktail shaker også bruges.
  3. Kaffen vil nu være lys, skummende og cremet. Tilføj isterninger og top glasset op med vand.

    Tip: Hvis du ønsker en ”Me gala”, er det nu du kan tilføje lidt NOYNOY mælk.
Din frappe er nu færdig! Nydes kold og gerne med et sugerør. Velbekomme!
Forrige artikel Revithia soupa (Kikærtesuppe)
Næste artikel Pasteli

Læg en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de offentliggøres

* Påkrævet felt